image
 |  0 29 Червня 2021 | 18:36

Влада демонічно винахідлива у способах витягти гроші з кишень українців, – депутат Луцької міськради

Влада демонструє демонічну винахідливість у способах витягти якомога більше грошей з кишень українців, свідченням чого є шалена комісія при опталі комунальних послуг у банках та терміналах.

Про це заявив депутат Луцької міськради від фракції ВО "Свобода" Володимир Пшибельський.

"За останній рік ціни на комуналку в Україні виросли на 35%. Кінця цьому процесу не видно. Уряд Дениса Шмигаля прогнозує до кінця 2021 року ріст цін на опалення і гарячу воду ще на 33%, а на холодну воду - на 20%. ЗЕ-влада планує підвищувати ціни й на електроенергію: до 2,5 - 3.5 грн за кВт.

Але і це ще не все. Напевно влада вирішила, що українці мають відчути здорожчання комуналки навіть під час оплати за надані послуги. В останні місяці лучани, які платять за комунальні послуги у касах банків, через термінали чи на відділеннях пошти, змушені додатково сплачувати шалену комісію. Її розмір коливається від 100 до 200 гривень. Це немалі гроші, особливо для пенсіонерів та малозабезпечених категорій населення. Люди, які приходять платити за комунальні послуги до відділення банків, у шоці. Призначена субсидія не врятує від космічних розмірів комісії. Комісію, яка може сягати 10% - 15% вартості послуг, платять усі. Що це як не знущання з людей?" - описує стан справ депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія на Волині: 22-річна дівчина вбила чоловіка

"Влада демонструє демонічну винахідливість у способах витягти якомога більше грошей з кишень українців. Зате у справі підвищення рівня життя та подолання бідності жодної активності не спостерігається", - додав Володимир Пшибельський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити