image
 |  2 13 Серпня 2020 | 13:57

Влада не помічає нехтування карантину на Шацьких озерах

Попри велике скупчення відпочивальників та ігнорування карантинних обмежень на Шацьких озерах, влада вдає вигляд, що ніякої проблеми не існує.

Такий висновок напрошується після коментаря головної державної санітарної лікарки Волинської області Наталії Янко щодо віднесення Шацьку до «зеленої зони».

Хоча «зелена зона» передбачає перебування не більше однієї людини на площі 5 квадратів, на практиці таку норму ніхто не виконує. Пляжі на озерах часто переповнені. Маски практично ніхто не носить. У закладах громадського харчування та сфери розваг, особливо у вечірню пору, багато людей. Також проводяться дискотеки. Село Світязь в епоху пандемії коронавірусу стало оазисом в області, де фактично не діють карантинні обмеження. Однак влада цього воліє не помічати.

З іншого боку, наприкінці липня чиновники віднесли місто Луцьк до «червоної зони» дії карантину. Зараз Луцьк належить до «помаранчевої зони».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За сприяння COVID-19: село Світязь на 2 дні перетворилося на мегаполіс (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити