image
 |  18 23 Липня 2020 | 20:32

Влада подарувала племінниці мера Ковеля земельну ділянку

Сьогодні, 23 липня, на пленарному сесійному засіданні Ковельської міської ради депутати більшістю голосів надали ковельчанці Наталії Вашеці дозвіл на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 1 000 кв. м., на вулиці Олександра Абрамчука, 16 безоплатно у приватну власність для будівництва.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив «Ковель Онлайн».

У преамбулі чомусь сказано про письмову згоду громадянки Кіндер Л. Й. та державний акт на право приватної власності на землю № 1 від 4 травня 1995 року. Хоча у рішенні чітко вказується, що земельна ділянка виділяється за рахунок земель Ковельської міської ради, тобто ця земля на даний час не є приватизованою.

Аналогічне рішення міською радою було прийнято 27 лютого 2020 року і відносно чоловіка пані Наталії – Руслана Вашеки, якому дали дозвіл на земельну ділянку по-сусідству.

Як відомо, вулиця Олександра Абрамчука була запроєктована в районі вулиці Лісова рішенням міської ради у березні 2015 року і названа на честь ковельчанина, який геройські загинув у зоні проведення АТО. І будуватися тут повинні в першу чергу учасники бойових дій на Сході України.

Наталія Вашека є донькою депутата Ковельської міської ради з фракції ВО «Батьківщина», голови постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства Геннадія Кіндера та племінницею мера міста Олега Кіндера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Епоха бідності закінчилась: мер Ковеля збільшив зарплати своїм підлеглим

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити