image
 |  13 22 Вересня 2021 | 14:33

Влада у Володимирі ігнорує думку громади у питанні будівництва готелю для хасидів

Не розглянули петицію, не винесли на сесію, схоже, влада у Володимирі ігнорує думку громади у питанні будівництва готелю для хасидів.

Про це у facebook написав громадський активіст Тарас Сватко.

«Боротьба між міськими чиновниками та громадою міста по питанню будівництва комплексу для тимчасового перебування паломників (Драгоманова 6) триває…

В серпні цього року мав відбутися розгляд петиції по цьому питанню, яку ми з вами так важко підписували.

Проте, місцева влада не бажає розглядати цю петицію, чим порушує встановлені законом строки і ігнорує волевиявлення мешканців міста», - йдеться у дописі.

Сватко зазначає, що на розгляд цієї сесії Володимир-Волинської міської ради, яка відбудеться 01.10.2021 року, мало бути винесено проект рішення про відмову в затвердженні детального плану території для проведення будівництва (на підставі рішення комісії). Таку вимогу ставить закон і до такого висновку прийшли на комісії.

«Проекти рішень опубліковані, порядок денний сформовано, але проекту рішення по детальному плану території Драгоманова 6 там немає.

Чому ігноруються підписи мешканців під петицією?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку комунальне підприємство може отримати 2 га землі

Чому нівелюється волонтерська робота частини членів комісії, які відстояли інтереси міста і принесли на золотому підносі для міської влади розв‘язану задачку?

Чому працівниками виконкому порушуються вимоги чинного законодавства?

На всі ці питання прошу дати відповідь - Ігор Пальонка», - зипитує активіст.

Нагадаємо, що У Володимирі-Волинському відмовили хасидам у будівництві комплексу для тимчасового перебування паломників. Усі порушення в документах та підстави для відмови виявили звичайні мешканці міста, а не професійні чиновники виконавчого комітету.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити