image
 |  2 2 Вересня 2022 | 15:47

Влада Володимира не може навести лад з маршрутками

Не хочуть перевозити дітей з інвалідністю, на зупинках відсутні актуальні графіки руху – у Володимирі влада неспроможна навести елементарний лад з маршрутними перевезеннями пасажирів.

Чергову скаргу на перевезення опублікувала у фейсбуці Іванка Вільчинська.

«Водії 4ки непоінформовані про пільгові категорії громадян, зокрема дітей з інвалідністю. "Беремо тільки по убд, про таке я не знаю". Мені не шкода заплатити і скоро я взагалі не буду це посвідчення витягувати, бо це реально неприємно натикатися на якусь негарну реакцію водіїв і нерви не сталеві. Просто проблем найбільше саме з 4м маршрутом і в плані дотримання графіку і поводження з людьми. Сідали о 16.50, зупинка "Скотофуражний ринок", сьогодні. Може це хтось прочитає і роз'яснить водіям закон. В першу чергу, закон людяності», - йдеться у дописі.

Крім цього, на зупинках відсутні актуальні графіки руху маршруток, через що водії часто їдуть як їм заманеться. Ще однією проблемою є те, що після 20 години дістатися в район цукрового заводу з іншої частини міста неможливо, оскільки маршрутки вже не їздять. Це створює незручності для мешканців міста, які працюють до 20 години і в підсумку дістатися додому не мають як.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля волинського пункту пропуску триватимуть ремонтні роботи

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити