image
 |  0 14 Січня 2020 | 12:18

Влада Зеленського застосовує узурпаторські методи проти селян

Влада монобільшості на чолі із Зеленським, застосовуючи методи узурпації та диктатури, нав’язує селянам продаж землі за власними правилами.

Про це під час пікету поблизу МП «Ягодин» заявив голова Асоціації фермерів та землевласників Волині Руслан Хомич.

Фермери з Волинської області приїхали до села Старовойтове з метою привернення суспільної уваги щодо просування владою розпродажу української землі.

На заході присутні аграрії із різних районів області. Вони привезли із собою сільськогосподарську техніку та українську і червоно-чорну символіку.

Перед присутніми виступив голова Асоціації фермерів та землевласників Волині Руслан Хомич. Він звинуватив владу Зеленського у тому, що вона абсолютно ігнорує думку громадськості та фермерів.

«Монобільшість Зеленського використовує диктаторські практики, просуваючи свої законодавчі ініціативи, які стосуються продажу землі. Вона не чує думку селян, їх зауважень. Не зважає на акції протесту. Складається враження, що «слуги народу» хочуть як найшвидше розпродати українські землі. Їх не цікавить розвиток потужного аграрного сектору. Ми, як громадяни, маємо право на мирний протест та будемо до останнього захищати свої права. Незважаючи на маніпуляційні вкиди з боку влади, ми розуміємо небезпеку реалізації закону про ринок землі імені «слуг народу».

Читайте також: Асоціація фермерів Волині, ветерани АТО та «Свобода» перекрили дорогу на «Ягодин»

Нагадаємо, що сьогодні поблизу митного посту «Ягодин» відбувається акція волинських фермерів проти прийняття Закону щодо розпродажу української землі.

До учасників акції долучилась Волинська обласна організація ВО «Свобода», активісти «Національного корпусу», а також «Волинська спілка ветеранів антитерористичної операції» та Асоціація фермерів та приватних землевласників Волині.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити