image
 |  13 26 Квітня 2020 | 23:01

Власник зруйнованого будинку у центрі Луцька не може навести лад через самоізоляцію

Власник згарища та зруйнованого будинку на вулиці Б.Хмельницького, 28, не може навести порядку через свою самоізоляцію і карантин.

Про це повідомив Богдан Ковальчук у дописі Департаменту муніципальної варти Луцькради.

Нагадаємо, що після пожежі, яка відбулась 9 вересня 2019 року, власник згарища не приклав зусиль для наведення благоустрою за адресою вул. Б.Хмельницького, 28.

Відмазкою, чому він цього не зробив, хоча ніби як планував, є самоізоляція власника нерухомості. Можна подумати, саме він своїми власними силами та руками буде прибирати дану територію.

Роками цей будинок слугував притоном для безхатьків, але реакції від власника годі було чекати. Певно він і тоді був на самоізоляції чи банально десь там мав той благоустрій.

«Вказана проблема перебуває на контролі департаменту. Власник напівзруйнованої будівлі по вул. Б.Хмельницького, 28, після пожежі, яка відбулась 09 вересня 2019 року, розпочав роботи щодо демонтажу та вивезення частини будівлі, відшкодував сусідам збитки завдані пожежою. Як повідомив власник, в зв'язку з карантином та його самоізоляцією, він не може привести земельну ділянку до належного стану. Після послаблення карантину роботи з прибирання земельної ділянки будуть відновлені», - зазначив Богдан Ковальчук.

Депутат Луцькради від ВО «Свобода» Андрій Білан вважає, що забудовник порушив правила благоустрою, тому інспектори із муніципальної варти мають реагувати приписами і покараннями. Роками були проблеми із даним будинком.

Як розповів Богдан Ковальчук, власник згарища планує за вказаною адресою розпочинати будівництво, тоді і розчистить земельну ділянку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити