image
 |  2 16 Лютого 2021 | 16:13

Власники занедбаної ділянки у Луцьку пообіцяли навести лад на території

Власники занедбаної ділянки у Луцьку, яка знаходиться за адресою вулиця Богдана Хмельницького, 53, пообіцяли навести лад на території.

Про це йде мова у відповіді на запит депутата Луцької міськради Андрія Білана (фракція ВО "Свобода").

Депутата інформують про те, що інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти повторно виїхав за адресою вул. Богдана Хмельницького, 53 та обстежив земельну ділянку у занедбаному стані. По даному факту інспектором було надіслано припис від 04.02.2021 керівнику ТзОВ «Фірма Любарт» Торчинюк Н.В., з вимогою привести до належного стану територію з терміном виконання до 11.02.2021.

Також керівнику товариства Торчинюк Н.В. було направлено лист No27-15/234/2021 від 05.02.2021 на юридичну адресу ТзОВ «Фірма Любарт», яка є власником зазначеної земельної ділянки, щодо необхідності приведення ділянки до належного вигляду (здійснити косіння самонасіву, обрізку гілля, прибирання території та ремонт напівзруйнованого огородження).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій луцького тролейбуса, який зіткнувся з Lexus, заплатить штраф

"Повідомляємо, що керівник товариства Торчинюк Н.В. у телефонному режимі повідомила інспектору, що має наміри здійснити ремонт аварійного паркану для уникнення потрапляння сторонніх осіб. Дане питання залишається на контролі департаменту муніципальної варти Луцької міської ради", - йдеться у відповіді на запит.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити