image
 |  2 29 Березня 2019 | 09:28

Водіїв просять не наїжджати на свіжоукладений асфальт на трасі «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече»

На автодорогах державного значення триває ремонтно-будівельний сезон. Він стартував з об’єкта поточного середнього ремонту на автошляху М-19 Доманове (на м.Брест)-Ковель-Чернівці-Тереблече (на м.Бухарест).

Вже укладено 15-сантиметровий шар щебенево-піщаної суміші, з додаванням цементу 3 %, а поверх нього – вирівнюючий шар з крупнозернистої щільної асфальтобетонної суміші, середньою товщиною 10 см.

Про це інформує Служба автомобільних доріг на Волині.  

У зв’язку з ремонтними роботами, рух транспортних засобів тимчасово здійснюється по одній смузі автодороги. Служба автомобільних доріг у Волинській області просить учасників дорожнього руху із розумінням поставитися до тимчасових незручностей та закликає бути максимально уважними, обережними та дисциплінованими в місцях проведення дорожніх робіт. Адже наїзд транспортних засобів на свіжоукладену асфальтобетонну суміш може негативно вплинути на стан відновленого дорожнього покриття і скоротити термін його служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проігнорував червоний сигнал: у Луцьку «автохам» ледве не врізався в авто (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити