image
 |  4 6 Грудня 2017 | 09:31

Водій автобуса Буковель-Луцьк заклеює лобове скло скотчем перед поїздкою (ФОТО)

Водій автобуса міжміського сполучення Буковель – Луцьк заклеював лобове скло скотчем аби воно не розсипалося. Про це повідомила лучанка Тетяна Черних.
Жінка розповіла, що придбала квиток до Луцька на центральній автостанції у Львові, але була змушена відмовитися від поїздки, побачивши в якому стані автобус.
«Щойно придбала квиток до Луцька на автобус Буковель-Луцьк. Варто зауважити, ціна не найнижча - 154 грн. (з Луцька квиток до Львова коштував 121 грн.). Йду від каси до свого автобуса і бачу таку картину: шофер намагається заклеїти лобове скло скотчем, а скотч не прилипає і сипляться крихти скла. На моє питання як Ви збираєтеся їхати і чи Вам видно дорогу (при таких погодніх умовах), водій кидає жарти, явно виражаючи свою злість та невдоволення. Звертаюсь у касу щодо обміну квитка на наступний рейс, кажуть повернуть кошти з втратою 30% вартості купленого мною 5 хв. тому квитка. Після недовгих переконань з моєї сторони, квиток таки обмінюють, ще й здачу видали))) Питання. Чи має право АС випускати в дорогу автобус у такому стані??? А потім не дай Бог новини про підвищену аварійність!!! Водію звичайно бажаю щасливої дороги. І зі всією повагою до перевізника, але будьте добрі, дбайте про здоров'я власне і Ваших пасажирів!» - - повідомила Тетяна Черних.
Зазначимо, що перевізником рейсу є ФОП Яцишин з міста Луцька.




 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити