image
 |  5 29 Вересня 2021 | 20:35

Водій був п'яним: повідомили деталі резонансного ДТП зі шістьома автомобілями в Луцьку

Керманич Hyundai Santa Fe, який під час руху заднім ходом здійснив зіткнення з шістьома транспортними засобами, пройшов огляд на стан визначення алкогольного сп’яніння на місці автопригоди. Результат — 2, 90 проміле.

Про це повідомляють у Патрульній поліції Волинської області.

"Сьогодні, близько 14-ї години, патрульні отримали повідомлення про ДТП без травмованих. Прибувши на місце події, на вулицю Конякіна, поліцейські встановили, що 55-річний водій автомобіля Hyundai Santa Fe, під час руху заднім ходом здійснив зіткнення з шістьома транспортними засобами. Автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на Луцькій автостанції: відомо, хто скоїв аварію (ФОТО)

"Під час спілкування з винуватцем ДТП, патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич Hyundai Santa Fe пройшов огляд на стан визначення алкогольного сп’яніння на місці автопригоди. Результат — 2, 90 проміле.

На щастя, в ДТП ніхто не постраждав.

На нього склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП та вилучили посвідчення водія", - додають патрульні.

Рішення щодо цієї справі і притягнення особи до адміністративної відповідальності та позбавлення права керування, прийматиме суд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнений заступник голови Ковельської РДА хоче забрати із собою двері

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити