image
 |  2 21 Липня 2023 | 15:47

Водій луцького таксі відбирав гроші у клієнтів: у Bolt відреагували

У службі таксі Bolt прокоментували ситуацію із луцьким водієм, який, за словами людей, шахрайським методом видурює у клієнтів гроші. У компанії розповіли, що їм відомо про цю ситуацію, і нині фахівці опрацювали усі скарги людей та прийняли відповідне рішення.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

«Ми глибоко стурбовані неприпустимими діями, який суперечать правилам компанії Bolt. Скарги від клієнтів щодо цієї особи були опрацьовані нашою службою підтримки, обліковий запис водія було заблоковано, а різниця у вартості компенсована усім пасажирам. Хочу зазначити, що безпечні поїздки є пріоритетом компанії Bolt. Саме тому наша компанія має цілісний підхід задля запобігання небажаних ситуацій, оскільки будь-які додаткові заходи безпеки не бувають зайвими», – зазначив керівник напряму замовлення поїздок компанії Bolt в Україні Сергій Павлик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині за 175 млн грн хочуть відремонтувати багатостраждальну дорогу

Нагадаємо: днями лучанка Тетяна опублікувала у фейсбуці допис, у якому повідомила, що таксист Дмитро віз її сина. Після того як він вийшов з авто, водій не завершив поїздку і з хлопця списали набагато більшу суму грошей. За словами лучан, така ситуація із цим водієм уже не вперше.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити