image
 |  0 18 Червня 2019 | 16:12

Водій луцької маршрутки просить повернути зупинки «на вимогу»

Чоловік просить повернути зупинки «на вимогу» на деяких вулицях Луцька.

Відповідну петицію зареєстрував Роман Черняк.

«Хочу надати свої рекомендації як шофер маршрутного таксі 26а. Відновити зупинку "на висадку" перехрестя з вул. Озерецька, також між перехрестями з вул Ціолковського та Жуковського, натомість можна прибрати зупинку біля садочка (вона користується низькою популярністю).

Також велике прохання добавити зупинки по обидві сторони дороги на вул Заньковецької біля буд. #20 (біля повороту на Вахтангова), перенести зупинку на висадку на вул Вахтангова буд 25 до буд 29, добавити зупинку на висадку біля буд. 55. У зворотному напрямку встановити знак зупинки біля буд. 45 по вул Вахтангова. Організувати пішохідні переходи по вул Заньковецької до маршрутних зупинок оскільки там школа і часто переходять діти, також встановити знак "обережно діти" по вул Заньковецької з обох сторін школи. Встановити дзеркало огляду закритих перехресть на перехресті Заньковецької та Вахтангова. Всім дякую за підтримку і впровадження моїх рекомендацій!

P.s. Якщо би ще заасфальтували ямище на перехресті вулиць Заньковецької та Вахтангова не було б вам ціни! Дякую!» – йдеться у тексті петиції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити