image
 |  4 23 Вересня 2021 | 19:05

Водій тролейбуса, якого збили під час технічної зупинки у Луцьку, – в реанімації

Водій тролейбуса, на якого в Луцьку наїхав водій автомобіля Renault Sandero, перебуває у палаті інтенсивної терапії відділення анестезіології Луцької міської клінічної лікарні.

Про це «Суспільному» в телефонному коментарі розповів заступник директора медзакладу Андрій Смольянінов.

Зі слів заступника головного лікаря медзакладу Володимира Шендибила, стан чоловіка важкий:

«Пацієнт госпіталізований з травмою грудної клітки, травмою кісток тазу. Проведено дренаж плевральної порожнини, тому що там є переломи ребер, пневмогематорекс. Далі – знеболювальні та вся необхідна терапія», – додав Володимир Шендибило.

ДТП сталася ввечері 22 вересня на вулиці Карпенка-Карого. Як розповів у телефонному коментарі керівник Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц, водій тролейбуса на маршруті № 5 виконав аварійну зупинку. Під час ремонтних робіт був одягнений у жилетку зі світловідбивачами.

«Він виконував роботи з відновлення штанги на контактну мережу», – повідомив Володимир Пуц.

Після ДТП водія тролейбуса доставили в лікарню для проведення реанімаційних заходів. Володимир Пуц також додав, що водій працює на підприємстві з 2014 року.

Як повідомив Суспільному телефоном головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції Волині Олег Плазовський, на 44-річного водія тролейбуса наїхав 51-річний лучанин на автомобілі Renault Sandero.

«Водій Renault Sandero пройшов освідування на стан алкогольного сп'яніння. Результат огляду показав, що лучанин був тверезий», – додав Олег Плазовський.

За фактом ДТП правоохоронці відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею ККУ про порушення правил безпеки дорожнього руху. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку чоловік на авто збив водія тролейбуса (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити