image
 |  2 31 Травня 2023 | 08:54

Водоканал у Володимирі обстежує каналізацію через відео

«Володимирводоканалом» придбано обладнання телеінспекції, за допомогою якого проводиться відеообстеження каналізаційних мереж зсередини.

Про це інформує сторінка громади.

У процесі використовуються спеціальні камери, які занурюються на глибину системи і виявляють її засмічення без додаткових робіт та зайвих витрат.

Інженером виробничо-технічного відділу Сепаном Оляхом був обстежений каналізаційний самотічний колектор (діаметр труби 400мм) по вулиці Сагайдачного. Йдеться про ділянку, на якій тривають роботи по заміні водогону. У ході обстеження приладом телеінспекціі було виявлено засмічення на одному з його відрізків.

Така діагностика дозволяє гарантовно і швидко встановити проблему й одразу приступити до її вирішення. Разом із тим, завдяки приладу телеінспекціі усунення несправностей та ремонт пошкодженої ділянки проводиться з повним розумінням того, яка саме проблема перешкоджає нормальному функціонуванню мереж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі перевиконали бюджет на більш як 20 мільйонів гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити