image
 |  209 26 Вересня 2024 | 09:33

Воїн з 14-ої бригади раніше ремонтував техніку, а зараз бачить її роботу в реальному бою

З 2014 року, відколи розпочалася Антитерористична операція, працював на ремонтному заводі у рідній області. Ремонтував гусеничну й колісну техніку, гармати, оснащував реактивні системи залпового вогню сучасним обладнанням. Це та робота, в яку він занурювався з великим захопленням, - пише пресслужба бригади.

-Це моє! Завжди вчився чомусь новому і все виходило!

Зараз Роман бачить в реальному бою, як працює все те, що робив на заводі.

На передовій є правило: вмієш - добре, але тренуватися мусиш постійно! Тим паче, якщо в підрозділ приходять нові побратими.

-Зараз ми вже показуємо нашу роботу хлопцям, які днями прийшли в підрозділ. Якщо людина може витримати цей ритм, а він дуже активний, і має бажання надалі працювати з нами, — ми робимо все можливе, щоб вона могла почуватися комфортно, як у дома з друзями. Якщо ж ні — орієнтуємо на інші напрямки, в яких можна принести користь, - розповідає Роман.

На питання, що найбільше подобається у військовій службі відповів:

-Бойове братерство. Коли сміливо можеш йти вперед, бо знаєш, що поруч надійні побратими! Маєш впевненість, що вони завжди прийдуть на допомогу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втратив ноги і пережив клінічну смерть: воїн з Луцька переміг у забігу на візках

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити