image
 |  5 10 Квітня 2019 | 21:40

Воїнів 14 ОМБр відвідали запальні буковинські артисти (ФОТО)

З запальними буковинськими пісенними вітаннями та подарунками, виготовленими руками дітей, до 14 окремої механізованої бригади завітали Заслужений артист України Святослав Край та чарівні солістки ансамблю пісні і танцю «Берегиня» з Чернівецькій області.

Про це написали у прес-службі бригади. 

Гостей із Буковини військовослужбовці нашої бригади вітали щирими оплесками та з задоволенням співали разом із артистами улюблених українських пісень – усім відома «Василина» та «Край, мій рідний край» лунали з вуст кожного присутнього в залі.

Заслужений артист України Святослав Край потиснув руку чи не кожному з військовослужбовців, щиросердечно дякував усім, хто захищає Україну, за можливість жити, творити і виховувати дітей у мирних містах та селах. Святкова і піднесена атмосфера наповнювала концерту залу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі патрульні знялися у фотосесії з покинутими песиками (ФОТО)

На завершення програми командир бригади полковник Сергій Войченко від імені всього особового складу військової частини та від себе особисто висловив захоплення творчістю гостей, впевненість у тому, що наших із ними зустрічей буде ще багато, оголосив Подяки командира 14 окремої механізованої бригади кожному з артистів, вручив квіти солісткам ансамблю «Берегиня». Гості натомість, на знак подяки, передали полковнику Сергію Войченку подарунки від жителів Сторожинецької ОТГ.

На прощання військовослужбовці нашої 14 омбр, на прохання гостей, підписали прапор України для буковинських школярів. І, певна річ, зробили спільне фото на згадку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити