image
 |  0 24 Жовтня 2020 | 11:55

«Волинь-2» у Львові pозгpомила «Карпати» 4:0! (ВІДЕО ГОЛІВ)

У черговому турі чемпіонату другої ліги «Волинь-2» грала у гостях з львівськими «Карпатами».

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

Матч з «підвищеною відповідальністю» розпочався з натиску лучан, які дуже швидко зуміли реалізувати свою перевагу. Уже на 6-й хвилині під час подачі кутового з лівого флангу Савчук у карному майданчику поклав на газон Кобзаря і суддя призначила одинадцятиметровий у ворота господарів. Пенальті чітко реалізував Богомаз! А уже за кілька хвилин Назарій мав забивати вдруге, проте не реалізував чистий вихід сам на сам. Втім на 15-й хвилині лучани подвоїли свою перевагу – і знову з пенальті. Після подачі з правого краю захисник господарів Калинчук вибивав м’яч з лінії воротарського, але разом з м’ячем зніс з ніг того ж таки Богомаза. І цього разу Назарій чітко реалізував стандарт, оформивши «пенальтійний дубль». А ще за три хвилини Богомаз втік на побачення з воротарем і забив втретє, проте в боротьбі із захисником на фінішній прямій порушив правила і взяття воріт не зарахували.

Здобувши комфортну перевагу, «Волинь-2» віддала ініціативу господарям, розраховуючи на контратаки. І якщо лучани мали кілька непоганих шансів у контрвипадах, то господарі нічого суттєвого біля воріт Коркодима так і не створили.

А другий тайм розпочався з ще одного голу волинян – на 52-й хвилині після подачі кутового з правого флангу в район одинадцятиметрової позначки Войтіховський перестрибнув захисників і головою відправив м’яча точно в дев’ятку воріт «Карпат» – гол!!! Гру фактично було вирішено. При цьому «Волинь-2», граючи на контратаках могла забивати п’ять чи шість м’ячів, але нападники вперто не могли завдати разючого удару навіть у виходах сам на сам, а у чотирьох-п’яти випадках відверто врятував львів’ян їх голкіпер Сасс. При цьому перелічення стовідсотково небезпечних моментів буде просто непристойним для господарів. Остаточний же рахунок в матчі встановив той же Войтіховський на четвертій доданій хвилині, коли ударом головою з лінії воротарського замкнув подачу із штрафного з правого краю – 0:4.

Отож, у підсумку – упевнена перемога другої команди «Волині», яка два наступні матчі проведе вдома, а у першому з них, 1 листопада, прийматиме «Чайку» з Петропавлівської Борщагівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Волинь» на Сумщині у два м’ячі пеpемогла «Альянс» (ВІДЕО МАТЧУ)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити