image
 |  0 22 Листопада 2020 | 18:24

«Волинь-2» вдома пеpемогла «Буковину» (Чернівці) — 1:0 (ВІДЕО)

В останньому матчі року проти «Буковини» «Волинь-2» підсилилася півзахисником основної команди Артуром Рябовим, а іменинник Дмитро Максимчук пропускав матч через пошкодження.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

Перший удар по воротах був у гостей, однак Едуард Матвєєнко головою не влучив у ворота. А у відповідь під поперечину стріляв з лінії карної зони Рябов – Ігор Фіяло перевів м’яч на кутовий. Пробивав з хорошої позиції і Микола Миронюк, однак знову на місці був голкіпер гостей, а вже на 13-й хвилині майстерність довелося демонструвати Арсенію Коркодиму, який впорався із дальнім пострілом Ігоря Нагорного. У середині тайму Назарій Богомаз та його партнери не скористалися пожежею у штрафному майданчику «Буковини», а найбільш цікавим у першому таймі став його кінець. Спочатку Богомаз не влучив у ближній кут воріт, а гості мали хорошу нагоду після подачі з кутового – Даніел Раулюк ударом головою не влучив у рамку. А уже в компенсований арбітром час «Хрестоносці» таки підловили суперників на помилці – Богдан Кобзар підхопив «кулястого» за межами карної зони та майстерно переграв голкіпера у дуелі, забивши свій перший гол у сезоні – 1:0!

Після перерви підопічні Альберта Шахова мали багато нагод для того, аби закрити питання переможця матчу. Спочатку не влучив у ворота головою Олександр Мартинюк, а удар Кобзаря у верхньому куті воріт виловив Фіяло. На 54-й хвилині воротар «Буковини» знову був на висоті, цього разу вигравши дуель у Кобзаря під час контрвипаду «Волині-2». У середині тайму хорошу нагоду для гола мав Денис Теслюк, однак трохи не влучив у ворота потужним ударом з-за меж карної зони. Не реалізувавши свої моменти, наприкінці матчу «Хрестоносці» були затиснуті вже на власній половині поля, а гості з Чернівців мали декілька хороших нагод, створюючи загрозу біля воріт нашої команди. Утім, фінальний свисток таки зафіксував нелегку перемогу «Волині-2» в останньому матчі року. Таким чином, хлопці не лише привітали Дмитра Максимчука із Днем народження та зіграли першу «суху» гру в чемпіонаті, а й загалом з гарним настроєм дивитимуться у майбутнє цього сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буде жеребкування! Переможця матчу Швейцарія - Україна визначать не на полі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити