image
 |  0 3 Березня 2020 | 10:19

«Волинь» компенсувала кадрові втрати гарними придбаннями, – Андрій Тлумак

Головний тpенеp луцької «Волині» Андрій Тлумак pозповів пpо збоpи та новини у команді.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

- Пане Андрію, задоволені поки зборами? Як щодо української частини зборів, все пройшло добре?

- Вважаю, що все пройшло на хорошому рівні. Звісно, у Луцьку нам дещо не вистачило повноцінних тренувань на натуральному полі, більше працювали над функціональною підготовкою. Виконали певний обсяг бігової роботи, займалися у тренажерному залі. У Туреччині тренуємося на зелених полях, проживаємо у хорошому готелі. Взагалі, ніяких проблем у нас немає.

- У це міжсезоння ви втратили Бартуловича та Горопевшика. Була можливість залишити цих гравців у команді?

- Якщо у людини немає бажання, то її не можливо змусити. Якби силою тримали людей у команді, то від цього би тільки програли. Вважаю, що нам вдалося знайти повноцінну заміну цим гравцям. Куліш, Приндета, Кизилатеш, Конкольняк приєдналися до нашої команди. Конкольняк — справжній боєць, з хорошою лівою ногою. Це все кваліфіковані футболісти і на мою думку, наша команда точно не стала слабшою. Впевнений, що новачки нам допоможу.

- Наскільки складно було запросити до команди цих чотирьох виконавців?

- Необхідно віддати належне нашій селекційній службі. Розмовляли з хлопцями тривалий час і дякувати Богу, вони погодилися на нашу пропозицію. Сподіваюся, що у «Волині» вони зможуть розкрити свій потенціал і досягнуть найвищих цілей. Якщо все вдасться, то і наш клуб від цього виграє. Віримо у наших гравців. Разом йдемо до виконання спільної мети.

- Що зараз рухає «Волинь» до своєї мети? Можливо, керівництво додатково мотивувало?

- Працюємо так як і у минулому році. У цьому плані ніяких змін не відбулося. У нас є стабільне фінансування, як і було завжди. Вдячні нашому керівництву за це. Працюємо і рухаємося вперед.

- Можете розповісти про найближчі плани у Туреччині? Коли повертаєтеся до України?

- Повертаємося до Луцька 12-го березня. Вдома готуватимемося до гри з «Чорноморцем». Сподіваюся, що погода на той момент буде хорошою і ми зможемо тренуватися на зелених полях. У Туреччині у нас залишилося ще три спаринги з сильними суперниками. Думаю, що все буде добре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинське деpбі: «Волинь» (Луцьк) – «Верес» (Рівне) 1:1 (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити