image
 |  2 17 Березня 2022 | 08:26

Маємо бути економічною опорою воюючої країни, - перший заступник голови Волиньради

Війни перемагають не тільки на полях битви, а й у тилу. Сильна економіка, яка спроможна мобілізуватися - запорука збереження держави. У світовій історії не раз були випадки, коли агресор спочатку досягав короткочасних успіхів, але потім зазнавав поразки через колапс власної економіки.

Про це на сторінці у facebook написав перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук (ВО "Свобода").

Україна не може дозволити собі зупинитися, закрити бізнес, підприємства, освітні та медичні установи і чекати завершення війни. Наше завдання - наближати час перемоги. А для цього потрібна економіка, яка функціонує, забезпечує людей роботою, платить податки, шукає альтернативи. Кожне підприємство, яке працює, кожен гектар засіяного поля, кожна людина, яка має власну справу - це крок до перемоги над російським агресором.

Зараз Волинь перебуває у тилу. Наше завдання - запустити економічну діяльність з врахуванням реалій військового часу. Ми разом з іншими областями, де не ведуться активні бойові дії, маємо бути економічною опорою воюючої країни. Закликаю бізнес мобілізуватися та відновити роботу. Ми всі - бійці одного фронту у вітчизняній війні з московськими ордами, - зазначив посадовець.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити