image
 |  4 10 Листопада 2019 | 17:30

Як «Волинь» перемогла у домашньому матчі одного із лідерів чемпіонату (ФОТО)

Луцька «Волинь» завдяки сьомій поспіль перемозі, яка припала на матч із одним із лідерів чемпіонату «Рухом», зуміла, принаймні на деякий час, піднятися на друге місце у турнірній таблиці Чемпіонату України серед команд першої ліги.

Про це пишуть Волинські новини.

Матч відбувся 9 листопада на стадіоні «Авангард», який ще до стартового свистка окутався туманом від влаштованого перформансу ультрас-сектору лучан. Вони підготували банер із текстом «Залиш надію всяк, хто сюди входить» і чималу кількість піротехніки.

Гравці «Волині» підтримали такий настрій своїх фанатів та уже на 5 хвилині відкрили рахунок у матчі: Бартулович виконав подачу зі штрафного точно на голову Ульянова, що вийшов із перших хвилин у центрі захисту, який пробив у дальній кут воріт Мисака: 1-0.

Після цього гості перехопили ініціативу та намагалися відігратися зусиллями Никитюка та Синиці, який не реалізував вихід віч-на-віч із Леванідовим. «Волинь» же намагалася відповісти контратаками, але один з ударів Кожанова прийшовся у захисника, а у другому моменті передача Хагназарі до Дениса не дійшла.

На 30 хвилині гості розіграли кутовий, який завершився голом Кондракова: 1-1. А уже через хвилину віч-на-віч із Мисаком вибігав Кожанов, але Никитюк за фол останньої надії лишив свою команду у меншості, а Бартулович зі штрафного пробив повз ворота.

До перерви у лучан був момент на 35 хвилині: Кожанов увійшов до штрафного, майже до воротарської, але замість удару вирішив віддавати на Сіаваша, проте захисник у підкаті перехопив м’яча.

Під завісу першого тайму Горопевшек зрівняв кількість гравців на полі, отримавши другу жовту за фол у центрі поля.

Гості активніше розпочали другий тайм, але до ударів по воротах «Волині» справа не доходила, до того ж хвилин через 10 від початку тайму лучанам вдалося перехопити ігрову ініціативу. Так, на 56 хвилині момент був у Курка, але удар Василя головою після подачі Кожанова у стрибку відбив голкіпер гостей. Ще за 5 хвилин Хагназарі дістав м’яч на лінії штрафного, віддав на Кожанова, але Денис пробив неточно.

Вдруге вийти уперед лучанам вдалося на 65 хвилині: Бартулович знову зі штрафного подав на Ульянова, той скинув головою у центр штрафної, куди увірвався Курко та розстріляв ворота «Руху»: 2-1.

Ще за чотири хвилини черговий гол у цьому сезоні забив Денис Кожанов, який після елегантного пасу п’ятою від Хагназарі, увійшов до штрафної та пробив у дальню дев’ятку: 3-1.

Після цього «Рух» активізувався в атаці, гостям вдалося забити: Копина ударом головою після кутового скоротив відставання свої команди у рахунку: 3-2.

Уже в додатковий час лучани могли забити ще, але удар Карпенка, який вийшов на заміну, захисники перевели на кутовий.

Відтак, сьома поспіль перемога підопічних Андрія Тлумака та 2 місце у турнірній таблиці в очікуванні поєдинків найближчих переслідувачів.

     

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити