image
 |  2 13 Червня 2019 | 08:58

«Волинь» покарали за агресивну поведінку вболівальників

Стали відомими підсумки скандальної гри за місце в українській Прем'єр-лізі між Волинню і Карпатами.

Рішення щодо покарання учасників матчу озвучив секретар контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу Ігор Грищенко у коментарі Tribuna, - передає "Футбол 24".

"Основне питання – це матч Волинь – Карпати. Потрібно було ухвалити рішення про його результат. Було встановлено, що матч не завершений з вини луцького клубу і його уболівальників. У регламенті є чітка норма, яка передбачає технічну поразку з рахунком 0:3.

Головний тренер Волині Андрій Тлумак отримав два матчі дискваліфікації (і два умовно) за прояв агресії по відношенню до арбітра матчу. Волинь також отримала фінансовий штраф і один матч (і ще один умовно) без уболівальників.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Поліція обіцяє знайти тих, хто підпалив стадіон у Луцьку

Фінансові санкції застосовані і до Карпат. Вболівальникам львів'ян заборонене відвідування наступного виїзного матчу клубу.

Заборону вболівальникам на відвідування наступного виїзного матчу і значний фінансовий штраф отримав і Чорноморець за поведінку фанатів у матчі проти Колоса", – сказав Грищенко.

Нагадаємо, поєдинок між Волинню і Карпатами не завершився через агресивні дії луцьких фанатів, які вибігли на поле і намагалися побити арбітра.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити