image
 |  5 12 Червня 2020 | 20:23

«Волинь» повеpтається: виконком УАФ затвердив продовження турніру першої ліги

Сьогодні виконавчий комітет Української асоціації футболу затвердив рішення щодо поновлення турніру в першій лізі та дострокового завершення чемпіонату серед команд другої ліги.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

За результатами засідання Виконком УАФ ухвалив наступні рішення:

- чемпіонат України з футболу серед команд клубів першої ліги сезону-2019/2020 поновити у форматі згідно з Регламентом змагань ПФЛ із загальною кількістю учасників до 200 осіб за умови дотримання рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів, встановлених постановою головного державного санітарного лікаря України № 27 від 26.05.2020 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час організації та проведення футбольних матчів в Україні серед професіональних футбольних клубів в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19»;

- затвердити план-календар догравання Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів ПФЛ сезону-2019/2020. Згідно із планом-календарем, старт весняної частини змагань у першій лізі заплановано на 24 червня, а базовою датою останнього, 30-го туру визначено 11 серпня. Дати плей-офф — 15-е та 19 серпня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити