image
 |  14 20 Вересня 2020 | 12:11

Волинь при Кватирку стала негласним центром «чорного» промислу з вирубки лісів, — розслідування (ВІДЕО)

Ще в лютому 2017 року з ініціативи фракції ВО «Свобода» Волинська обласна рада висловила тодішньому в.о. начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександру Кватирку недовіру. У Києві на цей факт закрили очі. Тепер усім доводиться пожинати сумні наслідки його господарювання.

Детальніше про це — у журналістському розслідуванні «Волинська лісова мафія — Секретні матеріали».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розповів, як він дав Кватирку звання заслуженого лісівника України (ВІДЕО)

Всі пам'ятають нещодавні паводки на Західній Україні. Масштаби тієї катастрофи — неосяжні, а причини — зрозумілі: незаконна вирубка лісів. Волинь — це негласний центр цього чорного» промислу. Там тільки за цей рік незаконно зрізали дерев на понад 6 мільйонів гривень.

При цьому одна з найбільш багатих лісом областей має проблему. Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства не може звести кінці з кінцями та потерпає у боргах. Хто керує цим господарством — у матеріалі Тараса Середича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ростуть у геометричній прогресії: розповіли про статки нового заїжджого заступника голови Волинської ОДА (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити