image
 |  7 11 Листопада 2019 | 13:09

Волинь протестує проти продажу землі (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 11 листопада 2019 року, на Волині відбулася акція "Ні - продажу сільськогосподарської землі".

Про це повідомляє на своїй сторінці в мережі Фейсбук відомий на Волині фермер, голова Володимир-Волинської районної організації ВО "Свобода" Павло Карпюк.

"Аграрії та всі, кому болить питання української землі у Володимир-Волинському районі і не тільки, долучились до вищезгаданого загальноукраїнського страйку проти продажу сільгоспземель.

Всі, хто були присутні на даній акції сказали своє рішуче НІ продажу сільгоспземель в Україні, в тому форматі, який пропонує нинішня влада. Прийняли рішення, що таке стратегічне питання, як продаж землі, має спочатку обговорюватись на загальнонаціональному референдумі, а тільки після того можна приймати таке доленосне рішення для всієї України. Аграрії і надалі готові відстоювати свої права і захищати найцінніший ресурс України-землю", - йдеться в дописі. 

Акція завершилась перекриттям дороги сполученням "Володимир-Волинський - Ковель" у селі Верба, задля того, аби привернути увагу центральної влади до вимог українських селян, фермерів, одноосібників та всіх аграріїв.

"В акції взяли участь близько двохсот учасників - і це тільки початок, якщо "слуги народу" не будуть чути свій народ", - стверджує Павло Карпюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аграрії перекрили дороги в кількох областях: протест проти продажу землі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити