image
 |  11 27 Серпня 2021 | 21:41

«Волинь» U-12 перемогла на «Кубку Австралії» у Черкасах!

Волинські юні футболісти знову їдуть додому з успіхами – днями вони перемогли на турнірі у Черкасах. У змаганнях під назвою «Кубок Австралії» взяли участь гравці «Волині» U-12 – підопічні Віктора Попка.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

Всього за нагороди турніру змагалися 24 команди. «Волинь» на груповому етапі переграла ровесників з київського «Чемпіона» з рахунком 2:0 завдяки дублю Станіслава Шукаловича. У другому матчі наші хлопчаки впоралися із «Барсою» із Сум, а голи Назара Конаховича, Назара Кацая та Станіслава Шукаловича сформували упевнену «вікторію» – 3:0. У останньому матчі раунду проти «Олімпії» з Кропивницького було важче, однак два голи Михайла Гарбара та гол Данила Коцана принесли юним «Хрестоносцям» ще одну звитягу – 3:2.

У чвертьфіналі змагань «Волинь» переграла запорізький «Металург» – 2:0 (голи Гарбара та Шукаловича), у півфіналі не залишила шансів київській ДЮСШ №25 – 2:0 (дубль Шукаловича). У вирішальному матчі змагань у «Хрестоносців» знову були столичні опоненти з «Атлета», а єдиний гол Назара Конаховича вирішив долю поєдинку – 1:0!

У підсумку разом із красенем-кубком підопічні Віктора Попка не залишилися і без індивідуальних номінацій – найкращим гравцем усього турніру визнали Станіслава Шукаловича!

Вітаємо наших хлопчаків із позитивним завершенням футбольного літа!!!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Третє золото для України на Паралімпіаді в Токіо завоювала плавчиня

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити