image
 |  2 4 Жовтня 2022 | 09:07

Волинь - у скорботі: на війні з російським окупантом загинув 20-річний Герой

Страшна звістка прилетіла в село Приріччя Вишнівської громади. Війна забрала життя 20-річного Юрія Лукашука.

Про це повідомила староста Штунського старостинського округу Любов Мандрика.

«Дорогі односельчани! Страшна звістка прилетіла до нашого округу. Проклята війна забрала молоде життя двадцятирічного жителя села Приріччя Лукашука Юрія Івановича. 4 жовтня біля обідньої пори тіло Героя мають привезти додому. Прошу всіх, у кого болить душа за наших Героїв, прийти з квітами і створити живий коридор в селі Штунь та в селі Замлиння. Жителів сіл Терехи і Висоцьк прошу зустріти Героя при в'їзді до села Приріччя», – йдеться в повідомленні.

«Я завжди берегла своє серце від ненависті... Особливо з початком війни. Та, дивлячись в оці очі, мені важко не впустити її. Я ненавиджу... Юра, Ти мій Герой, мій Захисник... Я завдячую Тобі стукотом власного серця. Тепер стукіт Твого серця будуть відлунювати наші... Я схиляю в подяці голову й коліна перед Твоєю матусею... Щиро дякую Вам, Мамо, за Синочка. Нехай Господь Вас утішить», – написала у Фейсбуці кохана Юрія Катерина Мокренко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити