image
 |  0 15 Червня 2020 | 08:32

Волинь – у списку: збільшилась чисельність областей, які не можуть послаблювати карантин

За даними МОЗ на неділю, 14 червня, 10 областей та столиця України Київ не можуть послаблювати карантин. У порівнянні з п'ятницею, 12 червня, кількість "несприятливих" областей збільшилась.

Про це повідомляють у пресслужба МОЗ.

Перевищений показник кількості нових випадків COVID-19 у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій та Чернігівській областях. Ці області та Київ не можуть перейти до другого етапу карантин. 

Найближче до послаблення карантину Івано-Франківська область. У ній показник нових випадків перевищений всього на 0,14. У той же час у Волинській області найбільш несприятлива ситуація з коронавірусною інфекцією (показник перевищений більш ніж удвічі). 

За добу найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстровано у Львівській області (139), Закарпатській області (49) та Києві (66). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

12 червня повідомлялося, що Київ та 9 областей не можуть послаблювати карантин. У порівнянні з п'ятницею ситуація покращилась у Київській області, погіршилась – у Чернігівській, Івано-Франківській областях.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити