image
 |  9 10 Листопада 2020 | 21:01

«Волинь» вдома пеpемогла «Оболонь» (Київ) – 2:1 (ВІДЕО)

У звітному поєдинку «Волині» довелося обходитися без Івана Цюпи через дискваліфікацію, а на лівому фланзі оборони зіграв Артур Рябов, а в опорну зону повернувся Амбросій Чачуа.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

Гості мали непоганий момент на старті поєдинку, однак Владислав Леванідов упевнено відбив штрафний удар з правого флангу. А от самі «Хрестоносці» реалізували першу ж свою атаку. Євген Протасов елегантно п’ятою скинув на Джемаля Кизилатеша, а подачу героя попереднього туру Першої ліги ударом головою під поперечину замкнув Богдан Оринчак – 1:0! «Пивовари» могли відігруватися у середині тайму – утім, удар головою Олександра Батальського наш голкіпер упевнено перевів на кутовий. А на 29-й хвилині чудовий момент мали волиняни: Рябов підключився до атаки на своєму лівому фланзі, прострілив на Амбросія Чачуа, а наш восьмий номер з двох спроб зблизька так і не переграв Василя Литвиненка. До перерви волиняни тримали гру під контролем до останньої хвилини першого тайму, коли Батальський пробивав головою після подачі зі штрафного, однак не влучив у ближній кут воріт Леванідова. Тож відпочивати команди пішли за мінімальної переваги «Волині».

Другий тайм розпочався для «Волині» тривожно – Олексій Савченко неточно пробив з вигідної позиції з меж карної зони. У відповідь декілька хороших атак було у «Хрестоносців»: під час найкращого з моментів знову міг забивати Чачуа, однак першим ударом влучив у захисника, а потім пробив вище воріт гостей. На 77-й хвилині виправив свою ж помилку під час виносу Рябов, який у підсумку сміливо відвів загрозу після удару головою Олександра Голікова. А наприкінці матчу на підопічних Василя Сачка таки чекав неприємний шок – прохід Олексія Майданевича завершився прострілом з кута воротарського майданчика, а рикошетом від Віталія Приндети м’яч залетів у ворота «Волині» - 1:1 і дуже неприємний епізод для нашого центрального захисника, який у матчі виграв усю верхову боротьбу та був одним із кращих на полі. Волиняни ж таки не здалися і в компенсований арбітром час таки вирвали потрібні три очки – після подачі Сергія Сімініна Максим Войтіховський скинув на дальню стійку, а Оринчак фактично з лінії воріт зробив переможний дубль – 2:1!

Таким чином, «Волинь» повноцінно увійшла у трійку перших команд Першої ліги. Уже в наступному матчі 15 листопада лучани зіграють перше за багато років принципове протистояння із рівненським «Вересом».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Волинь» вдома пеpемогла «Полісся» (Житомир) 1:0 (ВІДЕО МАТЧУ)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити