image
 |  0 30 Липня 2020 | 15:12

«Волинь» вдома pозгpомила запоpізький МФК «Металург» – 5:0! (ВІДЕО)

У звітному поєдинку тренерський штаб «Волині» провів невелику ротацію складу – у воротах гру розпочав Владислав Леванідов, на флангах зіграли Олександр Мартинюк та Ярослав Конкольняк, а до стартового складу повернулися Валерій Сад та Олександр Климець.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

«Хрестоносцям» вдалося забити уже перший свій гольовий момент – на 11-й хвилині Денис Кожанов обігрався із Станіславом Кулішем та реалізував «побачення» із Владиславом Леонідовим – 1:0!

А вже у середині тайму волиняни святкували вдруге – Амбросій Чачуа з дуже дальнього штрафного поцілив у самісінький кут воріт гостей, подвоївши перевагу своєї команди – 2:0!

У гостей були шанси у капітана Едуарда Сарапія, який двічі небезпечно пробивав головою після стандартних положень. Утім, ближчими до наступного взяття воріт все-таки були «Хрестоносці» - спочатку рикошетом від захисника м’яч ледь не залетів у ворота після подачі Артура Рябова – гостей врятувала поперечина. А вже під завісу тайму дуель у голкіпера з близької відстані не виграв Куліш.

Комфортна перевага «Волині» у рахунку збільшилася одразу після перерви. Після удару головою Климця м’яч поцілив у виставлену руку Тимофія Сухаря. Арбітр призначив пенальті, а Денис Кожанов наздогнав у бомбардирській гонці Анатолія Нурієва – тепер у обох футболістів по 17 голів у нинішній першості!

Владислав Леонідов добряче працював у воротах і навіть за карною зоною, де в останній момент не дав себе обіграти під час прориву тому-таки Климцю! А у середині тайму попрацювати довелося і волинському Леванідову, який спочатку потягнув потужний постріл Дениса Бєлоусова, а потім не дав йому ж реалізувати чистий вихід віч-на-віч, знову врятувавши «Волинь» від гола.

А на 74-й хвилині знову відзначилися волиняни – Валерій Сад отримав передачу в дотик від свіжого Сіаваша Хагназарі та майстерно реалізував «побачення» із воротарем – 4:0!

Іранський легіонер після гольової передачі міг забивати і сам, однак з близької відстані не переграв голкіпера, а під Кожанову хет-трик не дали зробити захисники «Металурга».

На 84-й хвилині найкращий шанс для взяття воріт втратили і гості – рикошетом від Віталія Приндети після подачі з флангу «кулястий» влучив у стійку, а Леванідов самовіддано піймав добивання Юрія Сачка буквально з двох метрів головою!

А у відповідь стався гольовий дебют за першу команду «Волині» юного Богдана Кобзаря, якому вистачило трьох переконливих дотиків та одного ривка, аби перетворити у гол передачу Сада – 5:0!

До кінця матчу свій перший гол за «Волинь» міг забити і Денис Норенков, а Максим Сасовський нарешті дебютував за основну команду в чемпіонаті України, а фінальний свисток – зафіксував переконливий успіх «Волині».

Попереду у «Хрестоносців» ще три поєдинки. Перший з них у Щасливому Київської області волиняни зіграють 3 серпня проти «Черкащини».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Волинь» пеpемогла «Металіст 1925» Харків 2:0 і знову – в тpійці лідеpів (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити