image
 |  1296 10 Лютого 2024 | 12:51

Волинь втратила ще двох військових на війні з росією

На війні з російським окупантом загинули два Захисники з Волині.

Про це інформують на сайтах громад.

"Невблаганна смерть забрала життя ще одного нашого земляка, жителя села Соснина Іваничівської селищної територіальної громади, військовослужбовця, солдата Трачука Миколу Валерійовича. Світла пам’ять Герою! У скорботі низько схиляємо голови перед вічною і світлою пам’яттю. Детальна інформація про прибуття тіла загиблого Героя буде подано згодом", - інформують в Іваничівській селищній раді.

"За результатами ДНК-експертизи офіційно підтвердили загибель військовослужбовця Олександра Володимировича ГРИЦЮКА1976 року народження, з села Кияж. Під час виконання бойового завдання, мужньо виконуючи військовий обов'язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, 08 червня 2023 року загинув солдат ГРИЦЮК ОЛЕКСАНДР, в районі населеного пункту Благодатне, Волноваського району, Донецької області. Висловлюємо щирі співчуття батькам, рідним та друзям Героя. Вічна і світла пам'ять Герою. На території громади оголошена п'ятиденна жалоба з 10 по 14 лютого 2024 року. Про час і місце поховання Героя повідомимо згодом", - повідомляють на сторінці Доросинівської громади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити