image
 |  2 27 Березня 2020 | 13:43

«Волиньгаз» допомагає медичним працівникам області (ФОТО)

Під час карантину АТ “Волиньгаз” закупило пальне для швидкої медичної допомоги Волинської обласної клінічної лікарні та засоби індивідуального захисту для лікарів та дизенсекційні засоби. Компанія також здійснює щоденне перевезення медиків до районних і міських лікарень. Також газовики купили

Про це інформує пресслужба "Волиньгазу".

"Волиньгаз" – соціально відповідальна компанія, тому в умовах надзвичайної ситуації в Україні дбає про безпеку волинян, підтримує медиків області. Газовики вивчають потреби медиків і закупили для них найнеобхідніші речі:

✅ Швидкі тести – 310 штук

✅ Окуляри захисні – 100 штук

✅ Дезинсекційні засоби на 100 000 грн

✅ Маски одноразові – 3 000 штук

✅ Респіратори – 200 штук

✅ Паливно-мастильні матеріали – 8160 л

Загальна сума – майже 500 тис грн.

Цього тижня представники компанії "Волиньгаз" зустрілись із в.о. директора Волинської обласної клінічної лікарні Олександром Дударем. Передали медикам благодійну допомогу: бензин А-92 (талони) на 3 000 літрів та дизельне пальне (талони) 5 160 літрів.

За словами головного лікарня, 100% запасу цього пального одразу передадуть на КП "Центр екстреннної медичної допомоги та медицини катастроф" Волинської облради для потреб санітарного автотранспорту. Він буде забезпечувати доставку пацієнтів в період епідемії.

Водії автотранспорту компанії на постійній основі здійснюють перевезення медиків до районних і міських лікарень. Зокрема, задіяний транспорт метрологічної служби. Наприклад, водій Василь Пугінець щодня розвозить медсестер до Волинського перинатального центру. Його робочий день щодня розпочинається о 7:00 ранку, а завершується о 17:00 год. Маршрут: м.Луцьк-м.Рожище, с.Дубище, с.Єлизаветівка, с.Копачівка Рожищенського району – м.Луцьк і назад. Переконаний, що усмішка безполатна і її треба зараз дарувати людям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали лікарню, в якій прийматимуть хворих на коронавірус волинян (ВІДЕО)

Світлана Приходько – сестра медична Волинського обласного перинатального центру. Жінка мешкає в м. Рожище. Щодня її до Луцька на роботу привозить і назад відвозить водій компанії «Волиньгаз». «У відділенні, де я працюю, для новонароджених, які перебувають спільно з матерями, завжди багато роботи. Нас двоє медсестер, а діток буває до 30-ти.Важко, роботу свою дуже любимо, стараємось. У зв’язку з карантином, не було можливості доїхати, але тепер вдячні газовій компанії за розуміння», - каже медик.

Водій служби автотранспорту «Волиньгаз» В’ячеслав Гідзун працює в компанії три роки. Тепер розвозить двох медсестер анестезілогічного відділення Нововолинської центральної міської лікарні Тетяну Чмух і Оксану Зрум на роботу і додому за таким маршрутом: смт. Благодатне - Нововолинська центральна міська лікарня (ЦМЛ) - с.Лішня Іваничівського району – с.Грибовиця Іваничівського району – смт. Благодатне -ЦМЛ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити