image
 |  0 15 Травня 2019 | 15:16

«Волиньгаз» розіграє квитки на концерт Олега Винника

Компанія “Волиньгаз” проведе розіграш двох квитків на концерт популярного українського співака Олега Винника. Щоб виграти подарунок споживачі природного газу мають виконати три умови.

Умови акції доволі прості:

1. Із 15 травня до 5 червня 2019 року необхідно зареєструвати «Особистий кабінет» на сайті 104.ua;

2. Вподобати сторінку АТ “Волиньгаз” у соціальній мережі Фейсбук та під цим постом необхідно тегнути того, з ким бажаєте піти на концерт.

3. Зробити репост публікації про розіграш зі сторінки АТ “Волиньгаз”.

Важливо також перевірити, щоб Ваша сторінка у Фейсбук була загальнодоступною!

На сторінці “Волиньгаз” у фейсбук - щодня цікава та корисна для всіх споживачів газу інформація про онлайн-сервіси і послуги компанії, свіжі та актуальні новини на газову тему, аналітичні матеріали, статті та інтерв’ю.

Особистий кабінет – це найінформативніший канал для вирішення всіх газових питань, зокрема, подання показників лічильника щомісяця та оплата за газ. Його мобільна версія - додаток 104 Mobile зручний тим, що завжди під рукою. Окрім того, в ньому реалізована функція мультиакаунта, тобто через один мобільний пристрій можна керувати декількома особовими рахунками.

«Для реєстрації в «Особистому кабінеті» клієнту необхідно вказати номер особового рахунку (розпочинається з 0200ХХХХХХ), суму останнього платежу за газ або номер лічильника газу та адресу електронної пошти», - інформує начальник управління клієнтського сервісу АТ “Волиньгаз” Юрій Петрук.

Номер свого особового рахунку та суму останнього платежу також можна дізнатися, зателефонувавши до Контакт-центру ПАТ «Волиньгаз»: (067) 33-39-104 або (0332) 280-104.

 Переможця акції буде визначено за допомогою генератора випадкових чисел - random.org 6 червня 2019 року.

 Довідка. Компанія “Волиньгаз” займається розподілом природного газу на території області понад 50 років. Обслуговує більше 260 тис. побутових споживачів газу. Є одним із найбільших платників податків на Волині.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити