image
 |  2 11 Березня 2020 | 20:03

«Волиньобленерго» просить передавати показники онлайн у зв'язку з коронавірусом

У «Волиньобленерго» просять передавати покази через онлайн-сервіси у зв'язку з поширенням коронавірусу.

У середу, 11 березня Кабінет міністрів оголосив про введення карантину в Україні у зв’язку із спалахом коронавірусу в світі. Він передбачає закриття навчальних закладів, заборону масових зібрань понад 200 осіб, закриття авіасполучення з деякими країнами.

Запроваджують карантин на три тижні – з 12 березня до 3 квітня. Центр обслуговування клієнтів ПрАТ «Волиньобленерго», що у Луцьку на вул. Єршова, 4 (район авторинку), працюватиме у звичайному режимі. Проте аби запобігти масовим скупчень людей, у компанії наполегливо рекомендують споживачам передавати покази не особисто в Центрі обслуговування клієнтів, а віддалено – через електронні сервіси.

Юридичним споживачам потрібно звернутися в Центр обслуговування клієнтів, аби підписати угоду для реєстрації в особистому кабінеті юридичної особи та отримати код активації. Послуга безкоштовна. У цьому онлайн-сервісі можна із свого комп’ютера, ноутбука чи смартфона віддалено передавати покази, а також формувати рахунки та акти.

Щоб вчасно передати покази, побутові споживачі уже зараз можуть зареєструватися у «Вайбер»-боті або в особистому кабінеті побутового споживача , завантажити у смартфон мобільний додаток «Особистий кабінет «Волиньобленерго» .

Також віддалено покази приймають за допомогою SMS на номер 093-177-00-67, через «Телеграм»-бот @pokazy_lutsk_bot, електронною поштою [email protected] або за номером кол-центру 0-800-21-01-31 чи за місцевими телефонними номерами.

Читайте також: Скандал, крадіжка та бійка: що відбувалося під час демонтажу на Старому ринку у Луцьку (ФОТО)

Зауважте, цього разу прийом показів стартує 30 березня і триватиме до 3 квітня.

У ПрАТ «Волиньобленерго» нагадують про основні правила при поширенні інфекцій. Дотримуйтеся карантинних заходів безпеки, не хворійте, вчасно передавайте покази та зберігайте спокій!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити