image
 |  7 26 Червня 2019 | 11:59

«Волиньобленерго» реагує на аварії електромережі лише після «бомбардувань» дзвінками, - депутат Луцькради

Депутати Луцькради хочуть направити перевірку на ПрАТ «Волиньобленерго», бо є пряма загроза життю лучан.

Про це стало відомо під час сесії Луцької міської ради.

Зокрема, депутат Борис Смаль розповів про травневу аварію електромережі, під час якої постраждала техніка лучан.

«Була пошкоджена побутова техніка, загорання електричних кабелів. Люди посеред ночі змушені були залишити приміщення, дорослі разом з дітьми цілу ніч провели на дворі. Постраждалі вимагали встановити причину та перевірити безпечність перебування в їхніх помешканнях. З боку постачальника не було реакції», – зауважив депутат. 

Читайте також: Головний комунальник Луцька сам пішов з посади, - Пустовіт

Разом з тим, депутат-свободівець Богдан Богонос теж розповів про постійні зверенення лучан щодо бездіяльності даного підприємства.

"Протягом останіх років на жаль, уже не поодинокими стали звернення до мене як до депутата міської ради на зразок «2-3 дні як пропало світло, звертаємось на телефони диспетчерів обленерго, але ніхто не реагує і світла досі немає». Лише після того, коли починаєш особисто «бомбардувати» телефонними дзвінками відповідальних осіб, інженерів і тд. ситуацію вдається зрушити з мертвої точки. Приїздить бригада і протягом 2 годин подають електрику до осель лучан. Складається враження що працівники обленерго свідомо ігнорують мешканців хоча проблему можна було б вирішити протягом кількох годин а не чекати декілька днів", - розповів свободівець.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити