image
 |  203 24 Лютого 2024 | 21:17

Волинська 100-а бригада запрошує вступити до її лав

100-а окрема бригада розпочала рекрутингову кампанію, яка зумовлена розширенням бригади. Зокрема, у бригаді з’являються нові підрозділи, у які потрібні люди.

Про це повідомили офіцери волинської бригади під час брифінгу у Волинській ОВА, - пише ВолиньUA.

«Це не тому, що наша укомплектованість впала нижче якогось рівня. Попри те, що ми майже рік перебуваємо в зоні бойових дій, успішно виконуємо бойові завдання, укомплектованість у нас хороша. Але оскільки з’являються багато інших підрозділів, то відповідно потрібні люди для заміщення вакантних посад», – наголосив начальник служби зв’язків з громадськістю 100-ї окремої бригади старший лейтенант Сергій Хомінський.

Нині є потреба у різних спеціалістах, зокрема ІТ-спеціалістах, програмістах, медиках, електриках, водіях, майстрах з ремонту теле- радіоапаратури, психологах-практиках та, звичайно, стрільцях.

Розпочали цю кампанію з гаслом «Йди до своїх», оскільки воїни 100-ї бригади пройшли бойовий шлях і понесли мінімальні втрати, порівнюючи з бойовим шляхом інших бригад. Вони не здали жодних позицій та не втратили основний особовий склад. Однією з умов такого успіху було все таки те, що це вмотивовані люди – добровольці. Тож рекрутингова кампанія «Йди до своїх» – це добра можливість стати максимально корисним у війську серед своїх земляків.

«Можна не мати військової освіти та військово-облікової спеціальності, але у цивільному житті ти – водій. При чому, водій із великим досвідом. Тобто, для чого чекати повістку і не знати, де нестимеш службу, коли можна служити у нашій волинській бригаді на посаді, де ти будеш корисним. Або, скажімо, маєш диплом психолога і працюєш за спеціальністю. У нас зараз розширюється підрозділ під назвою «група контролю бойового стресу». І вони шукають дипломованих психологів-практиків», – навів приклади пресофіцер бригади.

У 100-й бригаді закликають усіх військовозобовʼязаних виконати свій обовʼязок перед Вітчизною і зазначають, що людина може не чекати на повістку, а зателефонувати за номером і розповісти про себе, хто вона за цивільною, за військово-обліковою спеціальністю, якщо раніше служила. А також поцікавитися, чи є в цих підрозділах, які створюються, місця, де можна використати свій цивільний досвід.

Це наша Волинська бригада – тож йди до своїх! Навчимо, підтримаємо – і вже разом впевнено крокуватимемо до Перемоги! Докладніша інформація за телефоном 0931933673.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовослужбовець з Волині, який повернувся з ворожого полону, отримав нові документи

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити