image
 |  13 6 Грудня 2021 | 21:21

Волинська бригада урочисто відзначила 30-ліття ЗСУ (ФОТО)

6 грудня в 14 окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого відбулися урочистості з нагоди 30-ліття Збройних Сил України.

Про це написали на сторінці бригади. 

Військовослужбовців Князівської бригади привітав командир військової частини полковник Олександр Охріменко.

-У цей святковий день, коли Збройні Сили України відзначають своє 30-ліття, я висловлюю слова вдячності кожному з вас, шановні побратими, за ваші мужність, терпіння і прагнення Перемоги, яку ми неодмінно здобудемо! Я висловлюю вдячність вашим родинам, які підтримують вас і надихають на щоденну непросту військову службу! Я віддаю шану кожному з наших побратимів, які загинули за свободу та незалежність українського народу – вічна їм шана та пам'ять. А нам – завершувати те, що вони не встигли. З нагоди Дня Збройних Сил бажаю кожному з нас витримки, сили духу, злагоди в родинах і здійснення нашої найзаповітнішої мрії – здобуття Перемоги!

Військовослужбовці нашої Князівської бригади отримали відомчі нагороди, Відзнаки, Схвалення та грамоти командира 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Також наші побратими були відзначені подяками від обласної, міської та районної влади, які вручили міський голова Ігор Пальонка, голови Володимир-Волинської районної державної адміністрації та районної ради Юрій Лобач і Віктор Хиць.

Медалями «За волонтерську діяльність» від командувача оперативного командування «Захід» бригадного генерала Сергія Літвінова з нагоди Міжнародного дня волонтера, який відзначається 5 грудня, були нагороджені волонтери, які впродовж років підтримують нашу військову частину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку відбудеться забіг Миколаїв: рух обмежать

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити