image
 |  0 6 Липня 2018 | 17:55

Волинська чиновниця таки заплатить штраф 1700 гривень

За принципової позиції прокурорів посадовицю Управління Західного офісу Держаудитслужби у Волинській області таки притягнуть до відповідальності за правопорушення, пов’язані з корупцією.
Про це 06 липня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.
Апеляційний суд Волинської області, дослухавшись до доводів прокурорів, залишив без змін постанову Луцького міськрайонного суду, якою до відповідальності за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, притягнуто заступника начальника одного з відділів Управління Західного офісу Держаудитслужби у Волинській області.
Як повідомлялося раніше, посадовиця, всупереч вимогам Закону України «Про запобігання корупції», не повідомила про суттєві зміни в майновому стані, відчуживши, а у подальшому придбавши об’єкти нерухомості, вартість яких у 50 разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян.
Її було визнано винною у порушенні додаткових заходів фінансового контролю (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 1700 грн.
Не погодившись з рішенням суду першої інстанції, посадовиця оскаржила його в апеляційному порядку, проте апеляційний суд  залишив рішення Луцького міськрайонного суду в силі.
Рішення апеляційного суду набрало законної сили і оскарженню не підлягає.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити