image
 |  4 9 Липня 2020 | 18:37

Волинська обласна pада – фавоpит Програми «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020»

Спільний моніторинговий комітет Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» Європейського Інструменту Сусідства оприлюднив результати третього конкурсу проєктних заявок, який був відкритий для мікропроєктів у рамках тематичної цілі «СПАДЩИНА»

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Волинська обласна pада.

Серед 26 проєктів, які отримають кошти Європейського Союзу для реалізації, є й проєкт, розроблений та поданий на конкурс Волинською обласною радою.

Спільний моніторинговий комітет прийняв рішення надати грант у розмірі 54,4 тисячі євро для упровадження проєкту «Музеї прикордоння – простір для інтеркультурного діалогу». Головним виконавцем з української сторони виступає Волинська обласна рада, а з польської – Регіональний музей у Стальовій Волі (Підкарпатське воєводство).

Проєкт ставить за мету встановлення активного культурного діалогу Волинського краєзнавчого музею та Регіонального музею у Стальовій Волі задля підвищення їхньої привабливості та популяризації у межах українсько-польського прикордоння. Одним з ключових продуктів проєкту стане покращення доступності музеїв для людей з особливими потребами.

Практичне здійснення заходів проєкту розпочнеться у 2021 році, після завершення усіх передбачених Програмою формальностей та підписання Грантового контракту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Світязі дозволили оздоровлятися та відпочивати на базах

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити