image
 |  16 24 Жовтня 2019 | 12:29

Волинська обласна рада підтримала звернення про недопущення реалізації «формули Штайнмаєра»

Волинська обласна рада підтримала внесений фракцією ВО "Свобода" проєкт звернення до Президента України та Голови Верховної Ради щоо недопущення капітуляції України за так званою "формулою Штайнмаєра".

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

За дане рішення проголосували 48 депутатів.

"Абсолютна більшість обласних рад Західної України вже висловили свою принципову позицію щодо неприйнятності реалізації владою так званої "формули Штайнмаєра". Херсонська, Сумська, Кіровоградська теж висловили свою позицію проти недопущення реалізації "формули Штайнмаєра". Лише Волинська облрада поки що мовчить. Всі свідомі українці розуміють, що погодження на план Путіна щодо Донбасу - це пролог цілковитої української капітуляції. Нормандська зустріч має всі шанси стати новою Мюнхенською змовою. Після того, як українська влада на чолі з Зеленським погодиться на пропозиції Москви, нас чекає формальне включення Донбасу у склад України як ракової пухлини, яка має зруйнувати українську незалежність. Повна амністія бойовиків і зняття санкцій із Росії. Громада дивується: чому так довго не висловлює свою позицію Волинська обласна рада? Ми не можемо мовчати", - зазначив під час виступу депутат від фракції ВО "Свобода" Олександр Пирожик.

Читайте також: Що заважає капітулювати Зеленському?

"Формула Штайнмаєра" - це механізм впровадження особливого статусу Донбасу. Це механізм здачі України. Я не думаю, що воїни, які відстоюють наш суверенітет на Донбасі, підтримують зраду. Ми не знаємо, про що домовляється Зеленський за нашими спинами. А значить маємо йому сказати: нація не допустить капітуляції", - додав голова фракції ВО "Свобода" Анатолій Вітів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити