image
 |  2 30 Жовтня 2019 | 11:22

Волинська облспоживспілка підбурює підприємців зі Старого ринку

Волинська облспоживспілка підбурює підприємців з Старого ринку, які тиснуть на суд.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

"Облспоживспілка підбурила людей з Старого ринку, які ходять під суд, тиснуть на нього. Тепер вони прийшли до міської ради. Там багато підприємців не оформлено. І багато працівників там працює нелегально. Для облспоживспілки не принципово хто там працює і чи є там якісь соціальні гарантії", - зазначив депутат Ігор Поліщук.

Читайте також: Підприємці з Старого ринку знову пікетують Луцьку міськраду (ФОТО)

Також він додав, що Рівненський суд прийняв рішення про заборону розподілу і відчуження земельних ділянок, таким чином проігнорувши рішення Волинського господарського суду.

"Облспоживспілка якісно опрацьовує людей і маніпулює їхньою думкою. Тому підприємці і ходять під стіни міської ради і під суди. Там є різні люди. Є такі, які працюють офіційно. А є ті, які працюють нелегально. Тому нам варто провести круглий стіл і пояснити ситуацію. Щоб облспоживспілка перестала маніпулювати людьми", - зазначив у виступі голова фракції ВО "Свобода" Микола Федік.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити