image
 |  2 23 Листопада 2021 | 23:24

Волинська ОДА хоче провести через Луцьку міськраду сумнівне земельне рішення

Волинська ОДА хоче провести через Луцьку міськраду сумнівне земельне рішення, заручившись підтримкою місцевих депутатів.

Про це стало відомо "ВолиньUA" під розгляду питань, які виносяться на сесію міської ради 24 листопада.

У проєкті рішення міської ради під №74 пропонується затвердити ДЕРЖАВНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КІВЕРЦІВСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО» технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки лісогосподарського призначення, площею 0,1094 га, для ведення лісового господарства і пов'язаних з ним послуг в адміністративних межах Луцької міської територіальної громади Луцького району Волинської області.

Насправді ж, Волинська ОДА та обласне управління лісового господарства руками Луцької міськради хоче провести хитру схему. Ділянка з кадастровим номером 0722855200:03:000:0003 розташована поруч з трасою М-19 і суміжна з ресторанно-відпочинковим комплексом "Гості". Зрозуміло, що дане рішення готується з метою в подальшому віддати цю землю в користування під можливий викуп або під оренду. А щоб втілити схему в життя, потрібно рішення Луцької міськради про виготовлення документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки. Це і є основна мета проєкту рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, на скільки збільшать сміттєвий полігон під Луцьком

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити