image
 |  14 16 Березня 2023 | 16:32

Волинська ОДА має змінити підходи до співпраці з обласною радою, - депутат Анатолій Вітів

Волинська ОДА має змінити підходи і налагодити співпрацю з обласною радою.

Про це у виступі під час сесії заявив голова фракції ВО "Свобода" Анатолій Вітів, - пише ВолиньUA.

Депутат розкритикував позицію керівництва обласної військової адміністрації щодо ухвалення проєкту бюджету на 2023 рік у закритому режимі, без залучення депутатів обласної ради.

"Сьогодні ми розглядаємо звіт про бюджет 2022 року. Ми приймали цей бюджет, але були усунені від його виконання. Але ще гірша ситуація з бюджетом 2023 року. Нас питають на округах - а що там з бюджетом. А нам немає що сказати людям. Бо місцеві ради усунули від управління областю. Це злочин. Чому обласний бюджет не можна було внести у раду і дати ознайомитись з ним? Депутати не вороги адміністрації. Я вважаю, що голова ОДА в цьому випадку поступив неправильно.

Переконаний: адміністрація має змінити підходи співпраці з радою. Ми зацікавлені в консолідації зусиль в перемозі над ворогом. Але мають бути партнерські відносини. "Старший брат" обласній раді не потрібний", - зазначив Анатолій Вітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фракція ВО «Свобода» Волинської обласної ради проти нав’язування українцям гендерної ідеології та одностатевих шлюбів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити