image
 |  4 27 Травня 2021 | 17:33

Волинська ОДА не отримала 9,7 мільйона гривень із обласного бюджету

Волинська облрада не підтримала виділення коштів обласного бюджету у розмірі понад 9,7 млн гривень на потреби Волинської ОДА.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

На сесії розглядалося питання про Програму забезпечення виконання Волинською обласною державною адміністрацією делегованих повноважень на 2021 рік. Волинська ОДА на чолі з Юрієм Погуляйком запросила у облради майже 10 млн гривень. Однак, депутатам така ідея не сподобалася.

"У той час, коли через дефіцит обласного бюджету доводиться шукати варіанти оптимізації комунальних установ, ОДА хоче собі 10 млн гривень на утримання. Нас просто не зрозуміють волиняни. Коли коштів обмаль на освіту чи медицину, обласна адміністрація хоче, щоб її чомусь фінансували з обласного бюджету. Нехай очільники ОДА звертаються до президента Зеленського, в якого вся повнота влади в країні і вирішують це питання", - зазначив у виступі голова фракції ВО "Свобода" Анатолій Вітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновники Волинської ОДА нарікають на малі зарплати

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити