image
 |  4 30 Січня 2019 | 08:59

Волинська поліція неправильно порахувала проституток, - ЗМІ

Волинь – одна з найцнотливіших областей за версією правоохоронців. Нацполіція порахувала українських повій і коли в одних регіонах їх від ста і більше, то на Волині виявили лише одну.

Одна на всю область - офіційно. На Волині у 2018 році виявили лише одну особу, яка займалася проституцією. 

До прикладу, у Дніпропетровській області нарахували - 169, у Миколаївській - 97, у столиці - 85. Тож виходить Волинь - найцнотливіша область України, після Івано-Франківської, там правоохоронці за рік не виявили жодної проститутки.

До слова, волинські правоохоронці впродовж року неодноразово повідомляли про затримання осіб за проституцію і сутенерство. 

Зокрема, улітку 2018 року, правоохоронці затримали сутенерку, яка займалася проституцією. Як повідомлялося, жінка організувала на орендованій квартирі бордель. Частими гостями, якої були судді, прокурори, депутати, митники і тд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська прокуратура оголосила підозру чиновнику-хабарнику

Також, улітку, 2018 року працівниками Головного управління національної поліції Волинської області було викрито бордель у самісінькому центрі Луцька, "дім" розпусти знаходився на вулиці Лесі Українки, біля Луцького міськрайонного суду. Заклад працював 1 рік, за цей час 6 повій обслуговували клієнтів. 4 дівчат - родом з Волині, ще 2 - з інших областей.

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити