image
 |  5 15 Вересня 2022 | 18:43

Волинська прокуратура висунула заочну підозру командиру російської військової частини

Волинська прокуратура висунула заочну підозру командиру російської військової частини, який віддав наказ завдати ракетних ударів по Луцькому аеропорту і нафтобазі.

Про це під час засідання обласної ради повідомив прокурор Волинської області

Очільник Волинської прокуратури Віктор Тимчук розповів про діяльність органу у військовий період. Він запевнив, що ніхто з працівників прокуратури не виїхав за кордон.

"У нас є 12 кримінальних проваджень щодо зловживань у гуманітарній сфері. По двом з них винесена підозра. Встановлено факт, коли особа займалася незаконною реалізацію транспортних засобів, які були ввезені як допомога для армії. Відкрито 10 кримінальних справ щодо незаконних спроб перетину кордону. Так, троє осіб організували переміщення внутрішньо переміщених осіб за кордон за винагороду у сумі 500 доларів США. Встановлено 72 факти незаконного використання особами документів військового обліку. Також висунута заочна підозра командиру військової частини рф, який віддав наказ ракетного удару по Луцьку", - розповів Віктор Тимчук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити