image
 |  43 6 Липня 2020 | 16:09

Волинська співачка розповіла, як народилася пісня про Ківерці (ФОТО, ВІДЕО)

Юлія Собуцька – солістка ківерцівського Будинку культури, керівник жіночого тріо «Дріада», викладач вокалу. Мріє записати свій альбом. Живе музикою та любить її, як людину. Зі слів співачки, цю любов важко пояснити, її треба відчувати. Вдячна Богу, що нагородив пісенним талантом, а також батькам, які підтримали та стали надійною опорою в усіх її починаннях.

Творча, енергійна та колоритна співачка Юлія Собуцька – родом із Ківерець. Нещодавно, 28 червня, презентувала кліп на свою авторську пісню «Я люблю своє місто». За декілька днів її робота припала до душі не тільки ківерчанам, але й багатьом волинянам. Більше 60 тисяч переглядів у мережі Фейсбук, 1300 поширень та 1100 вподобань.

В інтерв’ю для «ВолиньUA» співачка Юлія Собуцька розповіла, як працювали над створенням відеокліпу «Я люблю своє місто», що надихнуло до написання пісні про місто Ківерці та коли слід очікувати наступної прем’єри.

– Що надихнуло до написання пісні «Я люблю своє місто»?

– Я дуже люблю Україну і обожнюю своє невеличке містечко, в якому народилась. Ідея зробити щось для свого міста виникла давно. Оскільки я – вокалістка, то вирішила: найкраще, що я можу зробити, – це написати пісню про своє місто. І не просто пісню, а зробити якийсь сучасний продукт, який полюбився би не тільки дорослим, а й молоді та дітям. Пісню, яка б об'єднала ківерчан.

– Чи задоволені результатом роботи, адже кліп за лічені дні набрав значну кількість переглядів?

– Я дуже хотіла, щоб кожен ківерчан послухав пісню і побачив кліп. Але про те, що ця робота стане настільки популярною, я й подумати не могла. Цьому я завдячую всій своїй команді. Хлопцям, які повірили і взялися разом зі мною за цю нелегку справу. Це Андрій Гундер – піар-менеджер, режисер кліпу, Андрій Максимюк – аранжувальник, Юрій Сухарєв – хореограф. Ці люди проробили велику роботу, яку оцінила така кількість людей. А ще хочеться подякувати всім людям, які зробили свій вклад у спільну справу: хтось надав машину, хтось прийшов на стадіон для масовки, хтось морально підтримував. Один у полі не воїн, але разом ми – сила. Тому результатом задоволена на всі 100!!!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арт-терапія в масках: у Волинському еколого-натуралістичному центрі відновили групові заняття для дітей (ВІДЕО)

– Яке улюбоене місце у Ківерцях? Із чим місто у Вас асоціюється?

– У Ківерцях є безліч гарних місць. Це – ліси, озера, парк, спортивні майданчики, різноманітні зони відпочинку. Та моє найулюленіше місце – це наш стадіон... Я частенько беру карімат, лягаю посередині стадіону й дивлюсь на зорі. Зі стадіону видніється церква, і коли куполи підсвічуються місячним сяйвом, тоді там виникає особлива атмосфера! В такі моменти я черпаю натхнення. А місто асоціюється з моїм дитинством (це той період, коли здається, що все ще попереду і в тебе дуже багато часу), з сім'єю і друзями (це ті люди, які люблять і вірять в мене).

– Скажіть, Юліє, скільки у Вашому творчому доробку є музичних творів? Скількох ще музичних пісень Ви є автором?

– Я – працівник Будинку культури ім. М.П.Ковальова. У нас – постійні концерти, і всі свята, і урочисті події падають на плечі саме нам. Тому в творчому доробку пісень дуже багато, і на різну тематику! А от авторська пісня «Я люблю своє місто» у мене перша. Я пишу багато текстів, тому вірю в те, що ця пісня є початком моїх авторських робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: COVID-19 на Волині: +47, в антилідеpах — Луцьк і Ківеpцівщина, один випадок летальний

– Над чим працюєте тепер і чого слід очікувати в найближчих декілька місяців?

– Взагалі я по своїй натурі – лірична виконавиця, тож співати пісні повільні, про кохання – це моє)) Тому зараз зі своєю командою думаємо над новим проектом і, можливо, на осін презентуємо ще одну нашу роботу).

Від себе:

Бажаю всім читачам «ВолиньUA» ВІРИТИ В СЕБЕ І НІКОЛИ НЕ ЗДАВАТИСЯ НА ПІВДОРОЗІ!!! Нехай ваші задуми обов'язково здійснюються! Та не забувайте плідно працювати; результат не завжди швидко приходить, але Бог завжди нагороджує тих, хто наполегливий!!!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Ківерцівщині планують об’єднати дві частини села, яке розділили між різними сільрадами

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити