image
 |  9 28 Вересня 2021 | 19:52

Волинська судова поліція на купівлю авто витратить 643 тисячі

Управління поліції охорони у Волинській області придбає два автомобілі «Шевроле Кобальт» за 643 тисячя гривень.

Про це йдеться на сайті «Прозоро».

Волинська поліція судової охорони оновить свій автопарк двома новенькими автомобілями «Шевроле Кобальт». Ще минулої осені поліція придбала новенькі легкові автомобілі «RAVON R4» за 1 мільйон 200 тисяч гривень у Луцької компанії ТОВ "БОГДАН-АВТО ЛУЦЬК". Цікаво те, що конкуренти по торгам (ТОВ "ТСМ ІНТЕР-АВТО") запропонували на 200 гривень більшу суму ніж «Богдан-Авто Луцьк».

Так, вже цього року розіграли між собою тендер з купівлі авто Києвська фірма "РАВОН МОТОРС УКРАЇНА" та Луцька компанія ТОВ "БОГДАН-АВТО ЛУЦЬК". І знову різниця в пропозиціях склала 200 гривень:

1. "РАВОН МОТОРС УКРАЇНА" - 643 600 грн.

2. ТОВ "БОГДАН-АВТО ЛУЦЬК" - 643 800 грн.

Отож, переможцем тендерних торгів стала - "РАВОН МОТОРС Україна».

Слід зауважити, що луцька компанія не дуже то переймалась тим, аби виграти тендер і скоріше за все стала просто формальним учасником тендерних процедур. Оскаржень чи понижень цін не подавали.

І ще, щодо оновлення автопарку поліції судової охорони, то він відбувається активно. Так, у серпні 2020 року управління поліції у Волинській області придбало ще одне авто RENAULT DOKKER за 470 тисяч гривень.

Слід додати, що на початку року на потреби структури поліція судової охорони закупила в компанії, "ВОГ КАРД", без конкурсних торгах, 39200 літрів бензин А-92 та 61500 літрів нафтовий газ скраплений на що витратили - 1 мільйон 849 450 гривень.

Довідково:

Завдання воєнізованої охорони: охорона приміщень органів судової влади та осіб, які знаходяться у приміщенні суду, забезпечення безпеки осіб, які беруть участь у кримінальному судочинстві, охорона суддів, працівників апарату суду та їх близьких родичів (у разі необхідності).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити