image
 |  7 19 Вересня 2022 | 20:11

Волинська тероборона замінувала прикордонні ділянки: просять бути обачними

У прикордонних районах Волинської області силами фахівців 100ї Окремої Бригади Територіальної Оборони бригади облаштовано систему інженерних загороджень – зокрема, мінно-вибухових.

Про це повідомили на сторінці бригади. 

"Суттєво зміцнюючи захисний щит краю на випадок ймовірного сухопутного вторгнення гібридних військ рб та рф, такі загородження потребують обережного та відповідального ставлення з боку наших громадян!

Ділянки мінно-вибухових загороджень марковані табличками «Небезпечно, міни!». Максимально уважними треба бути при з’їзді на узбіччя прикордонних доріг, а також під час відвідування лісових масивів! Якщо діє заборона на відвідування таких масивів – цієї заборони треба беззастережно дотримуватися!

Під час грози виникають додаткові ризики щодо мінно-вибухових загороджень. У цьому випадку варто взагалі відмовитися від пересування дорогами у прикордонних районах!

Після беззаперечної Перемоги України над агресором та ретельного розмінування усіх територій ми знову матимемо змогу вільно відвідувати прикордонні ліси, почуватимемося безпечно в будь якому куточку рідної держави!

Нині ж закликаємо бути уважними та відповідальними! Все буде Україна!", - йдеться у повідомленні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна в Україні перейшла в нову фазу, - генерал США

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити